ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


 

Υπηρεσίες
Papadopoulos Pumps - Παπαδόπουλος Ι. Παναγιώτης - Αρδευτικά Συστήματα - Επισκευή και Συντήρηση Αντλιών
- Υλικά Άντλησης και Άρδευσης - Υποβρύχιες Αντλίες - ΓιαννιτσάΗ εταιρεία "Papadopoulos Pumps," υπό τη διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Ι. Παπαδόπουλου και με έδρα τα Γιαννιτσά, αποτελεί έναν πρωτοπόρο πάροχο υπηρεσιών στον τομέα των υποβρύχιων αντλιών γεωτρήσεων και πολλών άλλων βιομηχανικών λύσεων. Με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στην ποιότητα, η εταιρεία μας εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορες βιομηχανικές και επαγγελματικές εφαρμογές.

 

Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν:

  • 1. Υποβρύχιες Αντλίες Γεωτρήσεων: Είμαστε ειδικοί στην προμήθεια και εγκατάσταση υποβρύχιων αντλιών γεωτρήσεων που χρησιμοποιούνται σε διάφορες εξορυκτικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
  • 2. Επισκευές - Συντηρήσεις: Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για όλα τα είδη αντλιών και μηχανημάτων που παρέχουμε.
  • 3. Τρακτεραντλίες: Η εταιρεία μας προμηθεύει και εγκαθιστά τρακτεραντλίες για τη μεταφορά υγρών σε γεωργικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
  • 4. Πυροσβεστικά Συγκροτήματα: Παρέχουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό για πυροσβεστικά συγκροτήματα και εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας για αποτελεσματική πυροπροστασία.
  • 5. Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα: Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση ηλεκτρομηχανολογικών έργων σε διάφορες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
  • 6. Γεννήτριες: Προμηθεύουμε γεννήτριες ρεύματος για αξιόπιστη παροχή ενέργειας σε διάφορες εφαρμογές.
  • 7. Πομόνες Βαθέων Φρεατίων: Είμαστε εξειδικευμένοι στην προμήθεια και εγκατάσταση πομόνων για τη διαχείριση υδάτων σε βαθιά φρεάτια.
  • 8. Πιεστικά Συγκροτήματα: Παρέχουμε λύσεις πιεστικών συγκροτημάτων για την ανύψωση, τη μεταφορά και τη διανομή υγρών σε υψηλά σημεία.
  • 9. Μοτέρ: Προμηθεύουμε και συντηρούμε μοτέρ για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.
  • 10. Πίνακες: Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε ηλεκτρολογικούς πίνακες για τον έλεγχο και τη διαχείριση των μηχανημάτων μας.
 

Η "Papadopoulos Pumps" διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, την τεχνογνωσία της ομάδας της και την εταιρική της ευθύνη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και θα συμβάλλουν στη βελτίωση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Με υψηλή δεοντολογία και δέσμευση στην ποιότητα, η "Papadopoulos Pumps" παραμένει η πρώτη επιλογή για όλες τις βιομηχανίες και επιχειρήσεις που αναζητούν αξιόπιστες λύσεις στον τομέα της μηχανολογίας και της ηλεκτρομηχανολογίας.